Reus controlarà que la publicitat dels seus carrers no sigui sexista

Dones Juristes Comunicació i Difusió, Notícies 0 Comments

Els regidors de Reus han aprovat que es controli la publicitat sexista dels seus carrers.

 

Reus controlarà que la publicitat dels seus carrers no sigui sexista

La CUP ha demanat aquest dilluns, 19 de desembre, que Reus controli la publicitat que es veu pels seus carrers per tal d’eliminar la que sigui sexista. I així serà, tal com han aprovat els regidors de la ciutat —només Ciutadans s’ha abstingut a la moció dels cupaires. Per als de l’Esquerra Independentista, cal que  «s’acabin els contractes amb aquelles empreses i institucions que fan publicitat sexista». «Sortim d’un 25 de novembre en què hem condemnat les violències de gènere, estem treballant per la campanya No és No des de la institució i l’espai Despertem el feminisme», és per aquest motiu que consideren que cal acabar amb anuncis que degradin la dona. Ara farà falta veure si, tot i haver prosperat la moció, tot plegat no queda en paper mullat.

Noticia del Reusdiari.cat

font de la Imatge: Reusdiari.cat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *