Vestides també podem dur ulleres

Dones Juristes Publicitat Sexista, Xarxes Socials i Web 0 Comments

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206

Cosificació de la dona tant a la web com a les xarxes socials de la marca Emian.

A directius i directives de la marca Emian, per si no ho veuen clar, les dones també podem dur ulleres si anem vestides.

Web 18881876_1158580277621328_5541521620461023447_n emian1 emian2 emian3 emian4

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *