Dones nues per vendre productes pel cabell

Dones Juristes Publicitat Sexista, Xarxes Socials i Web 0 Comments

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /usr/home/donesjuristes.cat/web/rolssexistes/wp-includes/media.php on line 1206

La marca Trendyhair es dedica a vendre productes pel cabell, i utilitza com a imatge de marca dones nues i marcant ossos. L’equip de comunicació i màrqueting segur que no ha pensat a fer la mateixa imatge utilitzant homes. D’això se’n diu masclisme! I estereotipar la dona i cosificar-la d’aquesta manera també és violència masclista.

Dones nues per vendre productes pel cabell

 

Denúncia rebuda a través de Facebook i per correu electrònic.

 

 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *